Trøstespisning – bliv fri af den.

 

 

Trøstespisning – Har du prøvet at have en følelse af at have lyst til, at spise en hel pose slik og drikke en hel liter cola og du vil ikke dele med nogen?

Jeg gætter, at det har du prøvet, for det har vi alle sammen, når vi er nede i et sort hul, når der er noget der går os på.

De følelser vi har der og når vi spiser mere end vi har behov for, kaldes for trøstespisning, og det emne vil jeg gerne sætte fokus på, i det her indlæg.

Jeg har nemlig lavet en facebookgruppe som er en pop-up gruppe hvilket vil sige at gruppen vil eksistere i 2 måneder. Du får linket her og det er gratis https://www.facebook.com/groups/416515342322924/

Hvorfor trøstespiser vi?

Vi trøstespiser fordi, som navnet siger, vi trøster os med noget der giver et kick, noget der giver en glæde og giver godt humør imens det står på.

Vi trøstespiser også fordi der er noget der ondt ” i sjælen” noget der gøre os kede af det . Det at have ondt ” i sjælen” er det samme som, at være depressiv. Det er stærke følelser vi har med at gøre her.

Det kan være at dit parforhold er gået i stykker eller at du er arbejdsløs og på den måde ikke føler, at der er brug for dig. Det giver i den grad problemer med, at tro på dig selv.

De følelser der ligger til grund for, trøstespisning skal bearbejdes af nogen der har forstand på det, for ellers bliver problemerne der ligger til grund for trøstespisning bare endnu værre.

Men hvorfor kan det blive værre?

Det kan blive værre fordi, at man bliver bare endnu mere stresset, hvis man ikke bliver hjulpet af den person, der havde lovet, at hjælpe. Det giver stress når du kan se, at det bare ikke går fremad alligevel.

Så derfor vil jeg gerne at du får den rigtige hjælp fra starten af, da jeg selv ved hvor vigtigt det er med folk man kan stole på, og det er vigtigt med tillid, fordi her bliver man nødt til at åbne op, for hvad der er problemet med trøstespisning.

Så hjælpen til, at komme ud af trøstespisning er samtaler og muligheden for, at have en at åbne op for, og det kan jeg tilbyde dig i form af mine 1:1 sessioner. Se mere på https://slankogwellness.dk/sessioner

Jeg brænder virkeligt for, at hjælpe med at få bugt med trøstespisning, da den er usund for os allesammen der lider af det.

Så kom frisk og bliv medlem af min nye facebookgruppe https://www.facebook.com/groups/416515342322924/.

Der vil være flere live udsendelser hvor jeg fortæller om et emne indenfor området trøstespisning, og du kan efterfølgende altid stille spørgsmål også når det IKKE er live. Jeg står altid klar til at vejlede dig ud fra mine egne erfaringer, og den viden jeg har.

Skal vi sammen bekæmpe trøstespisning?

Så håber jeg du synes godt om dette her indlæg, og du må gerne ” tryk følg blog” så får du besked, når der er nye indlæg.

Du er også velkommen til at kommentere i feltet nedenfor.

Vi ses og hjælpen er lige omkring hjørnet.

Med venlig hilsen

Tina Kristensen

Slank og wellness

Aldrig mere ensom

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *