Tilbud

DKK99.00 DKK50.00

Medlemsklubben “ varme fællesskaber” er for dig der ønsker at blive en del af et varmt fællesskab og som giver nogle goder, som f.eks ugentlige coaching samtaler via zoom.us.

UPS! Du har ikke adgang til denne side, men for tvivl ikke du kan få gratis adgang resten af november måned ved at udfylde linket her Sign in to your account.   Mvh Tina Kristensen
Kategorier: ,

Beskrivelse

Medlemsklubben “ varme fællesskaber” er et univers for dig, der ønsker dig et fællesskab med andre ligesindede og som også gerne vil danne fællesskaber.

Jeg ved at ensomhed er et stort problem i Danmark og jeg har selv været ensom, derfor giver jeg nu min egen erfaring videre til dig, der gerne vil ud af ensomheden, men har svært ved at se vejen ud af ensomheden.

At være en del af et fællesskab er en vigtig del af vores allesammens hverdag, da vi så er sammen med andre med samme interesse som du har og det er vigtigt på det sociale aspekt.

Klubben vil give dig nogle faste goder hver måned, som f.eks en gratis coaching time via zoom.us hvor vi alle sammen kan hjælpe hinanden videre.

Hver måned vil der i klubben være :

  1. Månedens tema
  2. gratis coaching time via zoom.us
  3. vi mødes 1 x ugentligt i vores virtuelle fællesskab som regel om onsdagen kl 11.
  4. Når der er tilmeldinger nok, vil der også være mulighed for at mødes fysisk til fælles interesse som f.eks at mødes med andre der kan strikke.

Lige nu er der en rabat på 50% for at komme med i klubben resten af november måned, så det er med at få meldt dig ind nu imens der er rabat på medlemsklubben. Klubben er et månedligt abonnement og du binder dig IKKE til et vist antal måneder i klubben, men kan nårsomhelst melde dig ud igen. Men resten af november måned kan du melde dig ind i klubben, ved at bruge nedenstående link til en rabat på 50 %. I December måned er der en rabat på 10%

Sign in to your account.

Jeg vil gerne at du kan se mere på min hjemmeside hvad jeg ellers står for se mere her https://aldrigmereensom.com

 

 

Jeg håber at se dig

Med venlig hilsen

Tina Kristensen

Aldrig mere ensom

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *